Despre noi

Valorile noastre

Am ramas fideli obiectivului de a fi lideri de piata din Romania si de a dezvolta vanzarile pe plan national si international.
Realizata pe baza unui proiect «green field», noua platforma de productie AMRAZ din Romania, va avea in componenta  linii de productie de mare capacitate in productia de preforme, coroborata cu marirea suprafetelor de depozitare.
Noua investitie va contribui la consolidarea statutului de lider in productia de preforme PET din Romania si unul dintre cei mai importanti producatori din aceasta regiune a Europei.

Clientii si furnizorii sunt partenerii nostri in crearea valorilor iar satisfactia si loialitatea lor sunt multumirea noastra.

Citeste tot »

Istoric

Grupul Amraz s-a infiintat la inceputul anilor 1939  si activeaza in doua centre de productie, dintre care unul este localizat  in Romania si este fondat in 1999. Fabrica din Romania este amplasata  pe platforma industriala Pantelimon, situata in imediata apropiere a capitalei.

Experienta pe plan international a grupului Amraz, dublata de pregatirea si profesionalismul angajatilor nostri ne-a permis ca, in scurt timp, sa devenim lider de piata si in Romania . Tot din centrul de productie din Romania ,onoram comenzile clientilor din Europa Centrala si de Est.

Know-how-ul si tehnologia avansata utilizata la productia de preforme si sticle PET a facut ca Amraz Romania sa devina furnizor agreat pentru majoritatea companiilor multinationale care activeaza in Romania si in tarile vecine in domeniul productiei de apa minerala, bere la PET si al bauturilor racoritoare.

AMRAZ ROMANIA este recunoscuta pe piata pentru produsele sale de o calitate superioara precum si pentru serviciile de asistenta tehnica si preocupare pentru perfectionarea produselor.

Citeste tot »